Inschrijven masterclass onderhandelen in de praktijk

Onderhandelen is minder moeilijk dan je zou denken. Op 1 juli geef ik een masterclass waarin ik praktische tips geef om je onderhandelingsskills te verbeteren.

Inschrijven masterclass onderhandelen in de praktijk

Onderhandelen, iedereen doet het en toch zijn de resultaten wisselend. Een beetje achtergrond kennis en wat praktische tips zorgen er voor dat je veel betere resultaten kunt boeken. Daarom geef ik begin juli weer een masterclass onderhandelen. Het gaat een uurtje duren, waarbij ik nog 15 minuten reserveer voor een korte vragensessie. Dit keer zal de masterclass in het Nederlands zijn.

In deze masterclass richt ik mij volledig op de praktijk. In het kort leer je twee uitgangspunten, vijf praktisch en direct toepasbare tips en drie concepten waar je aan kunt denken als je in jouw onderhandeling het nog verder wilt schoppen.

Voor deze masterclass kies ik er voor om het interactief te houden. In de eerste plaats vind ik dat zelf leuker. Daarnaast heb ik dan ook de tijd om op specifieke vragen in te gaan. Helaas heeft dit wel een consequentie, er zijn maximaal acht plaatsen beschikbaar. Door middel van het onderstaande (Google) formulier kun je je inschrijven.

Leuk dat je er bij bent! 🚀👌💯