Wie ben ik en wat doe ik

De rode draad in wat ik doe is technologie en ondernemerschap. Momenteel doe ik projectwerk, doorgaans als product owner binnen een scrum team, maar dat zijn zeker niet de enige opdrachten die ik accepteer. Ik zie mijzelf als ondernemer en interim project manager.

Wie ben ik en wat doe ik

Hallo! Leuk dat je hier terecht gekomen bent đŸ™‚ Zoals je kunt zien schrijf ik over diverse dingen. De rode draad daarin is technologie en ondernemerschap. Momenteel doe ik projectwerk, doorgaans als product owner binnen een scrum team, maar dat zijn zeker niet de enige opdrachten die ik accepteer. Ik zie mijzelf als ondernemer en  interim project manager. Momenteel werk ik aan de volgende projecten:

Sales coach @ Landscape

Sinds een aantal maanden coach ik wearelandscape.nl om meer en actiever bezig te zijn met sales.

Product Owner Data Driven Innovation @ Woonz.nl

In deze rol help ik een samengesteld team van vier organisaties om samen te leren agile te werken, datagedreven te innoveren en de patient journey in kaart te brengen.

Coach onderhandelen en solliciteren

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een project rondom studenten en onderhandelen. Ik hoop daar in de aankomende weken meer over te kunnen vertellen.

Eigenaar VDBF & DigitalFortune

Twee kleine bedrijfjes gericht op advies binnen IT projecten. De meeste projecten die ik aanneem lopen via mijn eigen bedrijf DigitalFortune.